Градинска и моторна техника, инструменти

Работно време

Пон-Пет: 9.00 - 18.00

Безплатна доставка

над 200лв.

Връщане

В рамките на 14 дена

046/661213, 0889301225

За бърза поръчка !

Групи продукти

За нас

"АЕРО" ЕООД е регистрирана през 2007 г. със седалище гр. Ямбол ул. "Луда Камчия" 7. Едноличен собственик и управител е Петър Христов Карамарков. Tази фирма се явява приемник на дейността на фирма ЕТ "АЕРО - П. Карамарков".                                                                                         

Фирма ЕТ "АЕРО - Петър Карамарков" е регистрирана през 1989 г. с решение № 422/11.11.1989 г. на ЯОС със седалище в гр. Ямбол ул. "Радецки" 44 със собственик и управител Петър Христов Карамарков.

Първата дейност на фирмата е изграждане на електро инсталации и кабелизации - силови и съобщителни мрежи, паркови и улични осветления. 

Активна дейност започва през есента на 1991 г. От тогава е изградила множество обекти, инвестирани от БТК, НЕК, EVN и много други по-малки инвеститори.

От 1993 г. - фирмата е оторизиран търговец на електроинструменти и консумативи за тях с марката BOSCH - Германия.

От 1995 г. фирмата е търговец и на машини за гората и градината с марката Husqvarna - Швеция.

2007 г. - фирма "АЕРО" ЕООД започва внос на ръчни инструменти с марката KNIPEX - Германия.

2010г. - Започваме производство на сглобяеми екокъщи на панелен принцип. Фирмата сама изработва технологията за производство на панелите за къщите.         

2013г. - Започваме производство на дървесни пелети. Закупуваме необходимите машини и започнахме да уползотворяваме отпадъчната стърготина от производството на сглобяемите къщи.

В търговския обект на фирмата можете да намерите още и пневматични инструменти GAV - Италия, компресори, генератори, градинска техника Gardena и др.

За всички предлагани от фирмата машини предлагаме и консумативи, резервни части и осигуряваме гаранционен и извънгаранционен сервиз.

През изминалите години фирмата винаги се е стремяла да бъде коректна към своите клиенти и доставчици и да предлага на пазара стоки само с доказано качество и от утвърдени производители.

В НАШАТА ДЕЙНОСТ ВОДЕЩО МОТО Е: "НИЕ РАБОТИМ ЗА КЛИЕНТА".

banner1